Kursi i integrimit

Për një bashkësi më të mirë. Mësoni gjermanisht në Dialog Sprachschule në Karlsruhe.

Njerëzit janë të ndryshëm, ashtu si kulturat dhe botët. Kjo është arsyeja pse është më e rëndësishme të formohet dhe promovohet kllapa e përbashkët e gjuhës gjermane brenda shoqërisë. Kështu lind dialogu, kështu lind bashkëpunimi. Dhe me kurset tona të integrimit ne kontribuojmë në këtë proces dhe u mësojmë studentëve tanë çelësin gjuhësor të shoqërisë. Si të mësoni gjermanisht në Karlsruhe - me një kurs gjermanisht në shkollën e gjuhës Dialog. 
> Këtu mund të gjeni broshurën zyrtare BAMF në mbi 32 gjuhë.
 

Kursi i orientimit

Shtëpi e re në Gjermani. Multi & Kulti në Dialog Sprachschule.

Sa të ndryshme janë origjina dhe rrënjët e migrantëve që jetojnë në Gjermani; të gjithë kanë një gjë të përbashkët:
shtëpinë e tyre të re - Gjermaninë. Në kurset tona të orientimit, studentët tanë mësojnë gjëra të rëndësishme për
historinë, politikën dhe kulturën gjermane dhe jetën në komunitetin gjerman. Në këtë mënyrë ata mund ta
kuptojnë më mirë mjedisin e tyre të ri dhe të marrin pjesë më aktivisht në jetën shoqërore.
> Këtu do të gjeni të gjitha pyetjet zyrtare nga BAMF në testin "Të jetosh në Gjermani".

Kursi i prindërve

Mësoni gjermanisht për më gjatë në kursin e prindërve. Shumë e lehtë me Dialog Sprachschule.

Meqenëse jeta e përditshme prindërore mund të jetë paksa stresuese, kurset e prindërimit janë përshtatur posaçërisht për nevojat e prindërve për sa i përket shpejtësisë dhe përmbajtjes së mësimdhënies. Si prind, ju mund të merrni pjesë në 1000, në vend të 700 mësimeve, si pjesë e programit të kursit të integrimit BAMF.

Provimet e DTZ

Garantuar me siguri në shkrim. Qendra e ekzaminimit Dialog.

Dialog Sprachschule është një qendër e çertifikuar e provimeve për testet e telc. Tek ne mund të merrni provimin DTZ (provë gjermane për emigrantët) dhe provime të tjerë zyrtarë në nivelet A1, A2 dhe B1, B2. Provimet gjermane zhvillohen rregullisht të Shtunave. Ju mund të merrni një përmbledhje në faqen e Ngjarjet.

Kurs letërsie

ABC-ja lart e poshtë. Mësoni të lexoni dhe të shkruani në Dialog Sprachschule.

Edhe sot, analfabetizmi është një çështje - qoftë për shkak të mungesës së arsimit shkollor apo kushtetutës personale siç është disleksia. Ne ofrojmë kurse për shkrim e këndim për të gjithë ata që janë ende me shkrim jo të mjaftueshëm ose jo të shkolluar në latinisht.

Kurs specialiteti

Për punë, trajnim dhe studime. Më shumë gjermanisht në Dialog Sprachschule.

A doni të përfundoni një formim profesional ose një diplomë ose të keni një diplomë të njohur në Gjermani? Apo dëshironi të përgatiteni për një test DSH ose TestDaF apo të ngjashme? Nëse dëshironi të thelloni aftësitë tuaja gjermane, ju mund të ndiqni kurse të përparuara gjermane në nivelin B1 + / B2 me ne.


empty