Dëshironi të mësoni gjermanisht?

Ne ju ofrojmë kurse të gjermanishtes që nga viti 2009:

✓ Kurse integrimi
✓ Kurse integrimi me shkrim e lexim (mësoni të shkruani e lexoni)
✓ Kurse orientimi (histori, legjislacion, politikë, kulturë)
✓ Provimi "Jeta në Gjermani"
Kurset e gjermanishtes A1, A2, B1, B2, C1
✓ Mësues të kualifikuar me diploma universitare
Këshillime profesionale në gjuhë të ndryshme
Këshillim socialo-pedagogjik me mirëkuptim dhe ndjeshmëri ndaj jush
Aplikim për pjesëmarrje në një kurs integrimi

Ofrojmë provimet e mëposhtme: 

✓ Provimi vlerësues
Provimi i gjermanishtes për imigrantë (DTZ)
Provimet e gjuhës për nivelet A1, A2, B1, B2, C1
Qendër provimi e certifikuar nga "Telc"

Ne punojmë e bashkëpunojmë, për shembull, me: 

✓ Autoritetet (qendrat dhe agjencitë e punës, dhe zyrat për imigrantë)
✓ Shoqata dhe institucione të ndryshme
Qyteti Karlsruhe

Ejani të na vizitoni - ne do t'ju këshillojmë me kënaqësi!
Vizitoni kurset tona të gjermanishtes.
Me mbi 30 vite përvojë në zhvillimin e kurseve të gjermanishtes dhe të integrimit, ne jua mësojmë gjuhën gjermane me kompetencë, sepse dëshirojmë që të jeni në gjendje të komunikoni me vetëbesim dhe siguri në gjermanisht me njerëzit që ju rrethojnë. Pasi çelësi për një jetë më të mirë dhe integrim të suksesshëm është mbi të gjitha mësimi i gjuhës gjermane. 
Jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe të merrni këshillën tonë, pa detyrime!

Instituti gjuhësor dhe arsimor "Sprachschule Dialog Karlsruhe" i miratuar nga BAMF (Zyra Federale për Migracionin dhe Refugjatët)Kaiserstrasse 186 1.OG dhe 158 1.OG
76133 Karlsruhe Europaplatz
Këshillimi: Kaiserstraße 186 1.OG
Orari i pritjes: e hënë–e premte
 09:00–13:00
 14:00–16:30
 Nr. i telefonit: 0721 130 59 57
 Adresa e emailit: 7YSDi4KtiYSMgYKKwJ6dn4yOhZ6OhZiBiMOImA@nospam
 Faqja internetit: www.dialog-sprachschule.eu 
empty